Header Ads

GOG, Eğlenceli Bir Hayatta Kalma Oyununu Kısa Süreliğine Ücretsiz Hale Getirdi

GOG, Steam'de 26.50 TL karşılığında satılan Symmetry isimli bir oyunu ücretsiz olarak sunmaya başladı. Hayatta kalma türünde bir oyun olan Symmetry, sizi dünyadan çok uzaktaki soğuk bir gezegene götürecek.
Milyonlarca oyunseverin yakından takip ettiği bir oyun platformu olan GOG, zaman zaman etkileyici kampanyalarla oyunseverlerin karşısına çıkıyor. Şimdi yeni bir oyun kampanyası daha başlatan platform, "Symmetry" olarak isimlendirilen bir oyunu ücretsiz olarak sunmaya başladı. Sizlere, evlerinizde oturmak zorunda kaldığınız şu günlerde eğlenceli saatler yaşatacak bu oyun, Steam'de ise 26.50 TL'ye satılıyor.
Symmetry, temelinde bir hayatta kalma oyunu. Ancak son yıllarda alıştığımız PUBG ve Fortnite gibi hayatta kalma oyunlarından biraz daha farklı. Mesela bu oyunda 100 kişi yok. Ayrıca bu oyun Dünya'da da geçmiyor. Bu oyun, çok uzun soluklu olmasa da eğlenceli yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarabilir.
Symmetry
Ücretsiz olarak sunulmaya başlayan Symmetry'de, bir uzay yolculuğuna çıkıyorsunuz. Ancak bu uzay yolculuğu çok da istenilen şekilde devam etmiyor ve hiç bilmediğiniz bir gezegene çakılıyorsunuz. Neyse ki iyisiniz ancak yardımcı olmanız gereken kazazedeler var ve hem çok soğuk hem de ıssız olan bu gezegenden kurtulmanız gerekiyor. İşte bu noktada her şey size kalıyor. Bir yandan kazazedeleri iyileştirmek, diğer yandan da uzay aracını tamir etmek zorundasınız.

Symmetry'ye ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler

  • İlk olarak burada bulunan bağlantıya tıklayın ve Symmetry'nin kampanya sayfasına erişin.
  • Eriştiğiniz sayfada "Go to giveaway" yazan bir buton göreceksiniz. Bu butona tıklayın.
  • Yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfada eğer varsa mevcut GOG hesabınıza giriş yapın. Daha önce hesap oluşturmadıysanız da kendinize yeni bir GOG hesabı oluşturup giriş yapın.
  • Burada bulunan bağlantıyı kullanarak yeniden kampanya sayfasına erişin.
  • Az önce tıkladığınız Go to giveaway butonuna yeniden tıklayın. Yeni bir sayfaya daha yönlendirileceksiniz.
  • Karşınıza çıkan sayfanın en üstünde Symmetry'nin olduğunu göreceksiniz. Bu bölümdeki butona tıklayın.
  • Sayfanın hemen üst bölümünde kullanıcı isminizin yazdığını göreceksiniz. Bu bölüme gelince de "Games" yazılı bir menüyle karşılaşacaksınız. Bu menüye tıklayın.
  • Yönlendirildiğiniz sayfadan Symmetry'yi indirin.

Hiç yorum yok