Header Ads

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan corona virüsü ölü ve vaka sayısı açıklaması bekleniyor! 6 Nisan Türkiye’de vaka sayısı kaç oldu?

Son Dakika Haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan corona virüsü ölü ve vaka sayısı açıklaması bekleniyor! 6 Nisan Türkiye’de vaka sayısı kaç oldu?

Türkiye’de 11 Mart’ta ilk kez yurt dışından gelen bir vatandaşta tanısı konulan corona virüsü (kovid-19) salgını ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Corona virüsü salgınını en kısa sürede ortadan kaldırabilmek için alınan önlemler her geçen gün arttırılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan gelecek olan corona virüsü ölü ve vaka sayısı açıklaması ise İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye tarafından yakından takip ediliyor. Bakan Koca’nın yapacağı açıklamada, 6 Nisan'da Türkiye’de corona virüsü salgınında ölü ve vaka sayısındaki son durum belli olacak. İşte son dakika haberinin ayrıntıları!


Dünya üzerinde 1 milyondan fazla kişiye bulaşan corona virüsü salgını ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Şimdiye kadar yaklaşık yetmiş bin insanın hayatını kaybetmesine neden olan corona virüsü (kovid-19) salgını Türkiye'de de artış gösteriyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamaya göre corona virüsü vaka ve ölü sayısındaki son durum açıklandı. Yapılan açıklamaya göre ölü ve vaka sayısının yanı sıra yoğun bakımdaki ve entübe edilen hasta sayısında da artış olduğu belirtildi. Peki, Türkiye'de corona virüsü ölü, vaka, yoğun bakım ve entübe edilen hasta sayısı kaç oldu?
FAHRETTİN KOCA'DAN CORONA VİRÜSÜ ÖLÜ VE VAKA SAYISI AÇIKLAMASI GELECEK
5 NİSAN CORONA VİRÜS SON DURUM NASILD?
Dün akşam açıklanan 5 Nisan verileri şu şekilde; 5 Nisan Pazar günü 20.065 test yapılırken 3.135 vaka tespit edildi. Dün 73 vatandaşımız hayatını kaybederken 256 vatandaşımız iyileşerek taburcu oldu. Toplamda ise 181.445 test yapılırken 27.069 kişinin corona virüs test sonucu pozitif çıktı. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı 574 olurken, toplam entübe hasta sayısı 935 oldu.

Hiç yorum yok