Header Ads

Sosyal Medya Butonlarını Nasıl Engellenir ?


Sosyal Medya Butonlarını Nasıl Engellenir ?

İnternette gezinmeyi çok sevenler ve reklam görmek istemeyenlerin en sevdikleri araç Adblock’tur. Ama bu aracı hiç sevemeyenler de var. Bunlarda reklam gösterenler. Unutmayın ki bir web sitesini seviyor ve onun yaşamını sürdürmesini istiyorsanız bu web sitesinin reklamlardan gelen gelir ihtiyacı olduğunu unutmayın. Ama insanlar genel olarak ne yapıyor? Hem reklamı görmek istemiyor hem de internet sitesini okumaya devam etmek istiyor. Bu çelişki bizi çok fazla ileriye götürmez, bilginiz olsun.

Adblock web tarayıcı uzantısı en çok kullanılan reklam engelleme uznatılarından birisi. Bu uzantıyı kullandığınız zaman bir web sitesinde reklam görmezsiniz. Ya boşluk görürsünüz ya da en iyi halinde hiç birşey yokmuş gibi görünür. Şimdi Adblock’a yeni bir özellik daha eklendi. Artık sosyal medya butonları da engellenecek.
Bildiğiniz gibi bazı internet sitlerine girdiğiniz zaman karşısına beğen, abone ol şeklinde butonlar görünüyor. Rahatsız edici olduğunu biliyoruz. Bazıları ise herhangi bir tıklama yapmadan bile gölge profillerine erişme imkanı hala var. Adblock bu nedenle sosyal medya paylaşım butonu engellemeyi hemen devreye soktu. Görmek isteyenler olabilir. Onlar için de başka seçenekler var. İstediğiniz sosyal medyayı beyaz listeye alabiliyor ve engellenmemesini sağlayabiliyorsunuz.


kaynak

Hiç yorum yok